Rize Valisi başkanlığında İlçe yatırımları görüşüldü

Vali İhsan Selim Baydaş’tan Kalkandere, Çamlıhemşin ve Pazar İlçelerine Yatırım Değerlendirme Toplantıları.

YÖREDEN HABER 9.10.2024 14:47:00 481 1
Rize Valisi başkanlığında İlçe yatırımları görüşüldü

Vali İhsan Selim Baydaş’tan Kalkandere, Çamlıhemşin ve Pazar İlçelerine Yatırım Değerlendirme Toplantıları. 

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Kalkandere, Çamlıhemşin ve Pazar ilçelerinde devam eden yatırımları değerlendirmek amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kalkandere Kaymakamı Alpay Dincel, Kalkandere Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Öztürk ve Hasan İbar, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Arısoy, Pazar İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Basa ve Recep Üst katıldı.

Rize İl Özel İdaresi Engindere Yerleşkesi'nde yapılan toplantıda, köy ve mahallelerdeki altyapı çalışmaları, tarım ve turizmi destekleyen projeler ile devam eden yatırımların ilerlemesi detaylı bir şekilde ele alındı. Vali Baydaş, yerel yönetimlerle koordinasyonun önemine vurgu yaparak, yatırımların ilçelerimizde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçladığını belirtti.

Toplantıda, bölgede kalkınmayı hızlandıracak projeler için atılacak adımlar değerlendirildi ve ilerleme kaydedilen yatırımların daha verimli hale getirilmesi için yapılacak çalışmaların altı çizildi.

 


Cengiz ilişe
12.10.2024 18:37:48
Sormazlar mı adama pazar belediyesini encümenlermi yoksa halkın özgür iradesiyle seçilen bir belediye başkanı olduğunu Sormazlarmi

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI