ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Alternatif turizmde alternatifsiz ilçe olan Cittaslow Şavşat ziyaretçi akınına uğruyor.

YÖREDEN HABER 8.06.2022 12:51:54 531 0
ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Ankara’dan ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini gezmek için gelen tur, Belediye Başkanı Nihat Acar’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretçi heyeti Şavşat’a ulaşımın zor olduğunu, ancak Şavşat'a gelmenin ne kadar doğru bir seçim olduğunu ifade ettiler. Cennetten farksız bir ilçe ile karşılaştıklarını belirten ziyaretçiler, böyle güzel memleketin belediye başkanı olduğundan dolayı Belediye Başkanı Acar’ın çok şanslı olduğunu ifade ettiler.

Belediye Başkanı Nihat Acar, ziyaretçilere tarımsal kalkınma faaliyetleri kapsamında üretilen ve tıbbi aromatik özelliği olan yayla kekiği çayı ikram etti. Karşılamadan memnun kalan ve güzel anılarla ilçeden ayrılan ziyaretçiler tekrar geleceklerinin sözünü verdiler.

Ziyaretçi heyeti daha sonra Karagöl'ü ziyaret etti

Anahtar Kelimeler:

Rize’de Ramazan Öncesi Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı

Pazar Şoförler Odası’ndan Olağanüstü Genel Kurul Daveti

Atmacacılık Kültürü İçin Yeni Dönem