YUSUFELİ’NDE ZEYTİN FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURULDU

Yusufeli’nde Barışın, Kutsallığın, Bereketin, Bilgeliğin ve Saflığın sembolü olan Zeytin fidanlarını toprakla buluşturuldu.

TRABZON-ARTVİN 24.10.2024 14:55:00 99 0
YUSUFELİ’NDE ZEYTİN FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURULDU


 

Hayati Akbaş
 

YUSUFELİ- Yusufeli’nde Barışın, Kutsallığın, Bereketin, Bilgeliğin ve Saflığın sembolü olan Zeytin fidanlarını toprakla buluşturuldu.

Yusufeli Belediye Başkanı Barış Demirci, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eylem Polat Şen ve yönetimi, mahalle esnafları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, barışın, kutsallığın, bereketin, bilgeliğin ve saflığın sembolü olan zeytin fidanlarını toprakla buluşturuldu..  

Başkan Demirci; "Bugün burada sadece zeytin fidanlarını değil, barış, umut ve geleceğimize olan inancımızı da dikiyoruz. Zeytin, tarih boyunca barışın ve bereketin sembolü olmuştur. Biz de bu değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak istiyoruz" dedi.
 

Başkan Demirci, ayrıca çevre bilincinin artırılmasına yönelik bu tür projelerin sürdürüleceğini belirterek, "Toplumsal duyarlılığı artırmak ve doğaya olan borcumuzu ödemek amacıyla bu gibi etkinlikleri sık sık düzenleyeceğiz. Her bir fidan, bizim için bir nefes, bir gelecektir" ifadelerini kullandı.
 

Etkinlik, katılımcıların destek ve katkılarıyla daha da anlam kazandı. Zeytin fidanları, katılımcılar tarafından büyük bir özenle dikildi ve sulandı.
 

Etkinlik sonunda, katılımcılara teşekkür eden Başkan Demirci, "Bugün burada sadece bir etkinlik gerçekleştirmedik; birlik ve beraberliğimizin simgesini de toprakla buluşturduk. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum," diyerek, konuşmasını sonlandırdı.
 

Yusufeli Belediyesi olarak, bu tür etkinliklerle doğal güzelliklerin korunmasını ve çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmeye devam edeceğiz.
 


 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor