Yılmaz Katmer Pazar'da

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Pazar İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti.

17.08.2024 18:58:00 472 1
Yılmaz Katmer Pazar

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Pazar İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti.

AK Parti Rize İl Başkanlığı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Yılmaz Katmer, ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda bugün Pazar İlçe Başkanlığını ziyaret eden Katmer, İlçe Başkanı Hamza Kandemir ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Pazar AK Parti İlçe Teşkilatı'nda samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Başkan Katmer, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Halkın sorunlarını dinlemenin ve yerinde çözüm üretmenin önemine vurgu yapan Katmer, “Halkımıza dokunacağız, çalışmalarımızı sahada ve halkımızla birlikte yapacağız. Amacımız, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit ederek en hızlı şekilde çözüm üretmektir,” dedi.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişleriyle sona erdi. Katmer’in il genelindeki diğer teşkilatlara yönelik ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler: Yılmaz Katmer Pazar'
Bir garip pazarlı
17.08.2024 19:56:34
Pazar değil bir tane Yılmaz katmer katmer katmer gelse bu teşkilat yapısı ile ak partinin başarılı olma şansı sıfır Yılmaz katmer olması gereken il başkanı rizeyede yakışır rizeyi de toparlar ancak pazarın Allah yardımcısı olsun

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI