Yeni Müftüye Hayırlı Olsun Ziyareti

Bir sür önce Rize İl Müftülüğüne atanan Naci Çakmakçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

YAŞAM 14.04.2020 10:41:34 86 0
Yeni Müftüye Hayırlı Olsun Ziyareti

CEVAHİR TOPALOĞLU

RİZE-Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin ve Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Seyit Badır,İl Müftüsü olarak Rize’ye atanan Naci Çakmakçı‘ yı ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin ve Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Seyit Badır ile birlikte İl Müftüleri Atama Kararları Resmi Gazete'nin 8 Nisan 2020 tarihinde, 31093 Sayısı ve 2020/115 Karar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararname sonucu Rize il müftü yardımcısı görevinde iken Rize İl Müftüsü olarak atanan Naci Çakmakçı ’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin ve Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Seyit Badır, ziyaretin ardından yaptığı açıklamalarda, “Rize İlimize atanan Müftümüz Sayın Naci Çakmakçı Hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dediler

Yeni Müftü Çakmakçı, nazik ziyaretlerinden dolayı Mehmet Bilgin ve Seyit Badır’a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI