YENİ KONUTLAR YAPILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yusufeli ilçe merkezinde inşa edilmek üzere 106 konut için ihale süreci itibariyle başladı

GÜNDEM 10.06.2023 12:11:42 99 0
YENİ KONUTLAR YAPILACAK

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli ilçe merkezinde yaşanan konut sıkıntısı nedeniyle yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yürüttüğü çalışmaları tamamladı ve ilk etapta 106 adet konut ile çevre düzenlemesi işi ihaleye çıkartıldı.

Konutların yapım işinin ihaleye çıkartılması hakkında açıklamalarda bulunan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilçe merkezimizde inşa edilmek üzere 106 adet konut için ihale süreci başladı. İlçemizin yaşadığı konut eksikliğini gidermek için uzun süredir çalışmalarımız devam ediyordu.

Gelinen süreçte TOKİ Başkanlığı tarafından ilk etap için 106 adet konut yapım işi tamamlanarak ihaleye çıkartıldı. Bu sayı önümüzdeki dönem arttırılacak ve ilçemizde konut sıkıntısı çözülmüş olacak. Sürecin başından beri desteklerini esirgemeyen ve sürecin tamamlanmasını sağlayan Bakanımız Faruk Çelik’e ilçem ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. ”dedi.

Konutlar Kaçkar Mahallesinde yer alan eski sanayi bölgesine inşa edilecek. Konutların yapım işi ihalesi 04.07.2023 tarihinde gerçekleşecek ve inşaat çalışmaları başlayacak.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI