YARALI SOKAK KÖPEĞİ TEDAVİ EDİLDİ

Yusufeli İlçe Merkezinde yaralı olan bir sokak köpeği Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından tedavi edilerek rehabilitasyon sürecini geçirmek üzere kontrol altına alındı.

YAŞAM 16.11.2021 14:41:40 128 0
YARALI SOKAK KÖPEĞİ TEDAVİ EDİLDİ

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri yaralı sokak köpeği’ni tespit ederek kontrol altına aldı. Kontrol altına alınan sokak köpeği Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından muayene edilerek tedavi edildi.

Yusufeli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet AKILLI,’’ Ayağında oluşan yaralanma sonrasında yürümede problem yaşayan sokak hayvanın rehabilitasyon merkezimizde tedavisini gerçekleştirdik. Tedavi ardından iyileşme süreci için merkezimizde müşahede altında tutuyoruz. Yusufeli Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Zabıta ekiplerimizin desteğiyle belirlenen noktalarda yemleme çalışmalarımız düzenli olarak yapılıyor. Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimizde ise kısırlaştırma çalışmalarımız anlaşmalı serbest veteriner hekimlerimiz uhdesinde gerçekleştiriliyor.” dedi. Yusufeli Belediyesi Sokak Hayvanları Besleme Odakları ile sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte kısırlaştırma çalışması ile üreme popülâsyonunu kontrol altına almaya devam ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI