YANGIN'A ÖNEMLİ GÖREV

Yapılan toplantıda ayrıca 2. Ve 3.lig lerde grupları temsilen Başkanlar seçildi.

SPOR 17.01.2014 12:58:58 101 0
YANGIN

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul tarafından düzenlenen ' TFF - Spor Toto 2. ve 3.Lig Kulüpleri Buluşması' İzmir'de yapıldı. Swissotel Grand Efes'te gerçekleşen 2014 yılının ilk toplantısında kulüplerin futbolla ilgili tüm sorunları masaya yatırıldı, görüşleri dinlendi.

Başkanlığını TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar'ın yaptığı TFF-Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig Kulüpleri Buluşması'na, TFF 1.Başkanvekili Ufuk Özerten, Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı,  Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanı Halit Fahri Gültekin,  Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Kulüp Lisans Kurulu Başkanı Naim Demirel ile TFF Futbol Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve kulüp bakanları katıldı.

Yapılan toplantıda ayrıca 2. Ve 3.lig lerde grupları temsilen Başkanlar seçildi. Pazarsporun da mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı Grup da Başkanlığa Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın seçildi. Diğer guruplarda Başkan seçimi oylama usulü ile yapılırken Kırmızı grup da ise secim yapılmadan Başkan Yangın direk seçildi.

Özerten: ''Sadece elimizi değil, başımızı da taşın altına koyalım''

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten toplantıda yaptığı konuşmada Türk futbolunun yıldız oyuncu çıkaramadığına vurgu yaparak şunları ifade etti: ''Kulüplerimizle böyle bir toplantıda birlikte olmaktan son derece mutluyum. Öncelikle gündeme geçmeden tüm kamuoyuna, futbolseverlere şunu ifade etmek istiyorum. Futbolun bir oyun olduğunu lütfen unutmayalım. Galibiyetlerle, mağlubiyetler eşdeğer şekilde kabul edilmeli. Kavga ederek, birbirimize kızarak bir yere varamayız. Yıllardır aynı olayları yaşıyoruz. Ama maalesef hiç ders çıkarmıyoruz bu olaylardan. Bu durumu hep birlikte düzeltmemiz lazım. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI