VALİ ÜNSAL, İNCELEMEDE BULUNDU

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl genelinde etkisini sürdüren aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde ve Hopa’da incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 18.09.2024 11:50:00 202 0
VALİ ÜNSAL, İNCELEMEDE BULUNDU

Hayati Akbaş.

HOPA- Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl genelinde etkisini sürdüren aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde ve Hopa’da incelemelerde bulundu.

Artvin’in kıyı kesimlerinde etkili olan yoğun sağanak yağışlar nedeniyle Hopa Artvin Devlet Karayolu Yanmış Köprü mevkiinde toprak kayması sonucu çöken yolda incelemelerde bulunan Vali Ünsal, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Devletin tüm imkânlarının seferber edildiğini ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin birinci öncelik olduğunu vurgulayan Vali Ünsal, aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanlardan (toprak kayması) etkilenen bölgelerde çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirterek, “Valiliğimizin koordinesinde İl Özel İdaresi, Karayolları, DSİ ve Belediye ekiplerinin kapanan yolları açma çalışmalarının hızla sürdürülmektedir” dedi. .

Olası yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerin teyakkuzda olduğunu, “halkımızın can ve mal güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alındığını” ifade eden Vali Ünsal, süreçten etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.


Anahtar Kelimeler: ÜNSAL İNCELEMEDE BULUNDU

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor