VALİ ÜNSAL BÖLGE BİRİNCİSİ FOLKLORCULARI KABUL ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 10 ilin katılımıyla düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Halk Oyunları Yarışması’nda Artvin’i temsil ederek bölge birincisi olan Halk Oyunları ekibi Vali Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.

SPOR 26.07.2024 13:24:00 224 0
VALİ ÜNSAL BÖLGE BİRİNCİSİ FOLKLORCULARI KABUL ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 10 ilin katılımıyla düzenlenen “Gençlik Merkezleri Arası Halk Oyunları Yarışması’nda Artvin’i temsil ederek bölge birincisi olan Halk Oyunları ekibi Vali Cengiz Ünsal’ı ziyaret etti.

Halkoyunlarının Artvin’de çok önemli bir yere sahip kültürel bir zenginlik olduğunu belirten Vali Ünsal; “Bunu geçmişte olduğu gibi bugün de elde edilen başarılarla görmenin mutluluğunu şehir olarak hep birlikte yaşıyoruz. Sizlerin aldığı bu başarı bizleri gururlandırdı. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’ndan da birincilikle dönersiniz. Bu şampiyonada ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor ve başarılarınızın artarak devamını diliyorum. Bu vesileyle, sevgili öğrencilerimizin yarışmalara hazırlanmasında büyük emeği geçen değerli eğitmenlerimize de teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmalarının ardından Vali Cengiz Ünsal, şampiyon olan öğrencileri tebrik ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI