Tarih: 03.07.2019 07:11

Vali Çeber, Rize OSB’de Bölgedeki Belediye Başkanları İle İstişare Toplantısı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği bir dizi temas ve inceleme esnasında Kalkandere, İyidere ve Kendirli Belediye Başkanları ile de bir araya gelerek çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Vali Kemal Çeber, bir dizi temas, toplantı ve inceleme yapmak üzere gittiği Rize Organize Sanayi Bölgesinde; Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ve Kendirli Belediye Başkanı Aleattin Serdar ile bir araya gelerek bir istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Rize Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda; ilgili belediyelerin ve Organize Sanayi Bölgesinin de katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan ‘İtfaiye Birliği’ hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sokak hayvanlarının korunması ve onlara verilecek rehabilitasyon hizmetlerinin de görüşüldüğü toplantıya ilgili belediye başkanlarının yanı sıra Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Cevahir, Organize Sanayi Bölge Müdürü Hasan Günel ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı da hazır bulundu.valilik




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —