Üst üste iki yıldırım düştü

Hopa’nın Esenkıyı köyünde yaşayan Hızır Kaya’nın evine üst üste iki yıldırım düştü.

YÖREDEN HABER 9.09.2014 09:45:15 65 0
Üst üste iki yıldırım düştü
Bugün öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağmurların ardından Hopa’nın Esenkıyı köyünde yaşayan Hızır Kaya’nın inşaat halinde olan evine üst üste iki yıldırım düştü..
Öğleden sonra meydana gelen olayda inşaat halindeki binanın en üst katında bulunan yatak odasının üstündeki çatıdaki saç kaplamayı delen yıldırım 2.kattaki taban duvarının ardından 1.katta ki taban duvarını da deldi.
Birinci yıldırım ardından ikinci yıldırımda en üst katta bulunan diğer yatak odasının üstündeki bacaları delerek  aynı şekilde 2.kat taban duvarını delip birinci kat taban duvarını delerek giriş katındaki yağmurluk girişine zarar verdi.
Konuyla ilgili Toplum Gazetesine açıklama yapan ev sahibi Hızır Kaya “ Evimizin 1. Ve 2.katlarında inşaat işleriyle uğraşırken çok şiddetli yağmur nedeniyle giriş katına indik.Bu arada şiddetli gök gürültüsünün ardından çok kuvvetli bir ses duyduk ve evimizi bir şeyin sarstığını hissettik. Ne olduğunu anlayamadan bu sefer aynı şekilde ikinci durum meydana geldi. Bir süre sonra korkumuzu yenerek üst katlara baktığımızda 2 yerden evimize yıldırım düştüğünü gördük. Allahtan çok yağmur nedeniyle alt kata inmiş ve diğer odaya geçmiştik.Neyseki  üstkatları delen yıldırım sığınmış olduğumuz bölüme etki etmedi.Canımızı kurtardığımız için sevinçliyiz.Ama maddi olarak hasara uğradık” dedi.
toplum gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI