Uğur Arslan adaylığını açıkladı

TFF 3.Lig ekiplerinden Pazarspor'a 13 Temmuz'da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olacağını açıklayan ARSLAN hedefinin şampiyonluk olduğunu söyledi

PAZARSPOR-RİZESPOR 4.07.2024 17:25:00 364 0
Uğur Arslan adaylığını açıkladı

 Pazarspor kulübü başkan yardımcısı İş insan,mevcut yönetim kurulu üyesi 2.Başkanı Uğur Arslan,bugün Pazarspor Deniz Konak oteli tesislerinde basın açıklaması yaptı.

Başka aday Arslan,  hedeflerini de Şampiyonluklar üzerine kurduğunu ifade etti.

Uğur Arslan acıklamalaırnda özetle şunları söyledi:

‘50.YILINDA PAZARSPOR BASKANI ADAYI OLDUM’

Kulübümüzün 50. Yılında Başkanvekili sıfatıyla Pazarspor Kulübüne ve Pazar Şehrine bir hemşeriniz olarak hizmet etmiş olmaktan büyük mutluluk ve onur duydum. Kulübe emek ve hayat veren sporcusundan idarecisine tüm ekiple birlikte çalışmaktan ve bu çorbada tuzumun olmasından büyük onur duyduğumu öncelikle belirtmek istiyorum.

 ‘HEDEFİMİZ BİR ÜST LİG’

Pazarspor bildiğiniz gibi 3. ligde mücadelesini sürdürüyor. Hedefimiz elbette ki takımımızı bir üst lige taşımak olacaktır. Takımımızın bir üst lige çıkabilmesi için teknik alt yapısının güçlendirilmesi noktasında bir Pazar’lı , Pazar sevdalısı olarak elimi taşın altına koymaya karar verdim.

‘HER BRANJTA FAALİYETİMİZ OLACAK’

Kulübümüzün en bilinen faaliyet alanı futbol olmakla birlikte, Hentbol, Basketbol, Dağcılık, Voleybol, Masa Tenisi, Tekvando, Atletizm ve Badminton dallarında faaliyet göstermiş ve birçoğunda faaliyetlerine devam etmekle birlikte bu farklı alanlara gönül veren gençlerimizin de teşvik edileceği ortamı yaratmak, bu dalları da desteklemek için sizlerin desteğini istemeye geldim.

 '13 TEMMUZ'DA ADAYIM'

Bildiğiniz gibi mevcut görevime bir yıl daha devam edebilecekken 13 Temmuz’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulumuzun huzuruna oluşturacağımız yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte başkan adayı olarak çıkarak Pazarspor sevdalılarının güven oyunu almak istiyorum.

‘MEVCUT YÖNETİME TAKVİYELER YAPACAĞIM’ 

Seçildiğimiz takdirde Genel Kurulumuzca yetkilendirilmenin verdiği özgüvenle yönetimimizce sunulacak hizmet kalitesinin yanı sıra, tüm alt yapı dallarımızda da yeni bir heyecan ve sahiplenmenin yaratılmasına katkıda bulunacağına, Pazarspor’u bir üst lige çıkartmak için gereken el ve gönül birliğini, dayanışma ruhunu yakalayacağımıza inanıyorum. ‘FUTBOL DAYANIŞMADIR’

Futbol dayanışmadır aslında. Tek kişinin değil tüm takımın aynı ortak hedef için oyuncusu ve taraftarı ile bir olup, kenetlenmesidir.

‘İLÇE OLARAK KENETLENEFEĞİZ’ 

Pazarspor’u futbol oynar gibi dayanışarak, ortak hedefimiz olan bir üst lige çıkma kararlılığıyla kenetlenerek yönetmeye yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte talibiz. Bu kenetlenmeyi sporcusundan teknik adamına, idarecisinden taraftarına kadar ahenk içinde şevkle çalışmayı teşvik ederek sağlamayı amaçlıyoruz

 ‘HEDEFİM VAR’

Ben futbolu sadece popüler bir spor olarak tanımlamıyorum.

‘HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’ 

Futbol sadece bir spor dalı değil aynı zamanda hem oyunculuk hem de taraftarlık yoluyla yarattığı aidiyet duygusuyla sosyolojik anlamı son derece güçlü bir toplumsal olaydır. Bir yere, örneğin Pazar ilçesine ait olmak, kentine sahip çıkmaktır futbol. Ya da sadece bir yeri değil, bir takımın taraftarı olarak tüm taraftarlar ile bütünleşmek aynı grupta yer alıp aynı heyecanı, aynı sevinci ya da hüznü paylaşma yoluyla toplumsal birlik ve beraberlik yoluyla bir topluluğa ait olma duygusunu da destekler futbol.

'KULÜBÜ ÇOK ÖNEMSİYORUM,

Bu noktada Pazar Spor kulübünü çok önemsiyorum.

'RİZE PAZARLI OLMAM SORUMLULUGUMU ARTIRIYOR'

Ben Rizeli, hele hele Pazar’lı olmanın, bu kenti yaşama ve yaşatmanın yollarından biri olarak görüyorum spor kulübümüzü. Bence Pazarlı olmak demek şehrimize her yönüyle sahip çıkmak demek. Kulübümüze sahip çıkmak kentimize, kentimizin değerlerine, gençlerine sahip çıkmak demek. Pazarspor’u ben sadece top peşinde koşulan turnuva ve maçlar değil aynı zamanda kentini yaşayan ve yaşatan bir etkinlik alanı ve kentli olma deneyimi olarak algılıyorum.

‘YÜREKTEN SEVGİYLE VARIM’

Kentimize bizler kentliler olarak tıpkı bir futbol takımının oyuncusu ya da taraftarı gibi yürekten bir sevgiyle, tüm gücümüzle sahip çıkmak için ekibim ile birlikte Başkanlığa adayım.

‘FUTBOL BIR TAKIM SPORUDUR’

Futbol bir takım sporu olarak da son derece önemli ve toplumsal açıdan da öğreticidir. 11 kişinin iş bölümü yapıp senkronize bir biçimde aynı hedefe doğru ortaklaşa bir biçimde belirlenmiş bir strateji çerçevesinde oluşturulmuş taktikler ve çözümlemelerle hareket etmeleridir. Bence futbolun bu özelliğini hayatın her alanına yayarak kullanmalıyız. Örneğin kentimiz ve çevremizin korunması ve güzelleştirilmesi noktasında ders almamız gereken bir yaklaşım bu. Hedeflerimizi ortaklaşılan bir alan çerçevesinde birleştirip, bu hedeflere ulaşmak için ortak bir heyecan ve istekle belirleyeceğimiz stratejiler ve benzer olaylar için yapılmış çözüm önerileri taktiklerini kullanarak çabalarsak üstesinden gelemeyeceğimiz sorunun kalmayacağına kesinlikle inanıyorum. Kuşkusuz bu ortak heyecan ve isteğin yaratılmasında en önemli unsur da gene futbol taraftarlığında yaşanan aidiyet duygusunun kentimiz ve çevremiz için oluşturulmasına elbirliği ile katkı verilmesi ile mümkün olacaktır.

‘ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK’

Pazarspor için biz elimizi taşın altına koyduk. Çünkü kulübümüzün en bilinen faaliyeti olan futbol un sadece futbol olmadığının bilincindeyiz. Futbol maçları yapıldığı yere sadece kendi taraftarını değil karşı takımın da taraftarlarını getiriyor. Bu da hem yöre tanınırlığının artması hem de gelenler sayesinde turizm faaliyetlerinin başlamasının yanı sıra, yöreye ekonomik açıdan canlılık kazandırılması demek. Kulüp etkinliklerini elbette bu yönüyle de değerlendirmek için çok yönlü bir bakış açısıyla hizmetlerimizi sadece kulüp olarak değil tüm Pazarlılar ve Rizeliler olarak Pazarspor’u ileriye taşımak için 13 Temmuz’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulumuzun huzuruna yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte başkan adayı olarak çıkmaya karar verdik.

‘HERKESE DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Başkan vekili olarak göreve yaptığım süre boyunca, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın, yönetim kurulundaki dostlarımın, tüm idarecilerimizin destek ve katkıları için teşekkürü bir borç biliyor, yeni yönetimimize de bu desteğin süreceğine güvenerek çıktığımız bu yolda yanımızda olacağına inancımı belirterek saygılarımı sunuyorum .

 

 

 

 

 

 

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI