TÜRK MUSİKİ KOROSUNDA MUHTEŞEM KONSER

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin, Belediye Türk Musiki Korosu tarafından hazırlanan halk konserini izlediler.

GÜNDEM 19.06.2023 12:21:53 111 0
TÜRK MUSİKİ KOROSUNDA MUHTEŞEM KONSER

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ve eşi Suna Elçin, Belediye Türk Musiki Korosu tarafından hazırlanan halk konserini izlediler.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde, Koro Şefi Özgür Genç yönetiminde, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği olmak üzere 2 ayrı bölümden oluşan halk konserinde Artvinliler coşkulu bir gece yaşadı ve konser büyük bir beğeni kazandı.

Program sonunda sahneye çıkan Başkan Elçin, konuşmasında bu güzel konser için Koro Şefi Özgür Genç’e, tüm koristlere, solistlere ve saz ekibine teşekkür etti ve “iyi ki Artvinliyiz iyi ki Artvin’deyiz” dedi.

Başkan Elçin, Koristlere tek tek teşekkür belgelerini protokolle birlikte taktim etti.

Dinleyicilerden tam not alan konsere, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şeref Öngüner, Belediye Meclis Üyeleri ve müzikseverler katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren konser, solistler, saz sanatçıları protokol ve katılımcılarla birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI