Tülin Lokumcu yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti

Uzun yıllar Hopa kaymakamlık sekreteri olarak görev yaptıktan sonra İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına müdür olarak atanan Tülin Lokumcu yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

TEFEKKÜR 10.10.2024 09:23:00 643 0
Tülin Lokumcu yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa’da herkesin tanıyıp sevdiği bir isim olan ve uzun yıllar Hopa kaymakamlık sekreteri olarak görev yaptıktan sonra İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına müdür olarak atanan Tülin Lokumcu yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Hopa’da yaşayan herkesin bir şekilde sorununu çözmek için çabalayan Tülin Lokumcu bir süre önce rahatsızlandı. Yaptırdığı testler sonrası amansız hastalık teşhisi konulan ve tedavisi devam eden Tülin Lokumcu son günlerde durumunun ağırlaşması sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Tülin Lokumcu’nun hayatını kaybetmesi ilçede büyük üzüntü yarattı.

Tülin Lokumcu’nun cenazesi 10 Ekim Perşembe günü kavak dibi caminde kılınacak öğle namazı ardından kavak dibi aile mezarlığında toprağa verilecek.

Tülün Lokumcu’nun vefat haberini duyan daha önceki dönemlerde Hopa kaymakamlığı yapan Kaymakam ve Vali yardımcıları da peş peşe aile yakınlarını arayarak başsağlığı dileklerini aileye iletiler.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor