Transfer Komitesi hızlı başladı

Transfer Komitesi hızlı başladı

PAZARSPOR-RİZESPOR 13.07.2023 10:45:23 76 1
Transfer Komitesi hızlı başladı
2.Lig'den 3.lige düşen Pazaraspor'da yeniden görev dönüş yapan Onursal Başkan Hüseyin Yangın ve ekibi takımı tekrar 2.lige çıkarmak için 'YOL HARİTASI' belirlemeye devam ediyor.
Pazarspor'da İlk olarak daha önce Pazarspor'da oyunculuk ve hocalık yapan Kadir Kar ile anlaşma sağlandı.Ardından görev dağılımı yapıldı.

TRANSFER İÇİN KOLLAR SIVANDI

Oluşturulan Transfer komitesi Teknik Direktör Kadir Kar eşliğinde Pazarspor tesisilerinde toplandı.Hocanın talimatları ve transfer komitesinin oluşturduğu sporcular tek tek değerlendirmeye alındı.

İç ve dışta takıma dahil edilecek sporcular belirlenmeye çalışılıyor.Hedeflerini düştüğü 2.lige tekrar dönmek olarak belirleyen komite, tespit edilen sporcularla tek tek görüşerek anlaşmaya çaılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
A. Latif Yüksel
20.07.2023 16:57:33
Yaşamının önemli bir bölümünü Pazarspor adayarak ilçe sporuna önemli katkıda bulunan onursal başkanlık payesini her zaman gururla taşıyan Hüseyin Başkanı ve hepsi bir birinden değerli yönetim kurulu üyelerini sevgiyle selamlıyorum. Bu sene 3 Lig’de şampiyon olup 2 lige çıkacağımıza inancım tamdır. Tüm camiamıza yeni sezon hayırlı olsun, Her zaman olduğu gibi parolamız hep destek tam destek.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI