TOKİ DE ŞİİR VE TÜRKÜ GECESİ

Pazar Toki İlk. Öğ. Okulunda yılsonu etkinlikleri çerçevesinde şiir ve türkü gecesi düzenlendi.

KÜLTÜR 6.06.2013 14:22:22 170 0
TOKİ DE ŞİİR VE TÜRKÜ GECESİ



Gökhan TELATAR

Pazar Toki İlk. Öğ. Okulunda yılsonu etkinlikleri çerçevesinde şiir ve türkü gecesi düzenlendi.
İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uzun, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Şube müdürü Besim Acar ve CHP ilçe başkanı Hasan Banko, MHP ilçe başkanı Ziya Üstbaş Ticaret sanayi odası başkanı Mustafa Memeoğlu, Ziraat Bankası Müdürü Şerif Köksal Demir ile İş Banksı müdürü Cengiz Gürhan, öğrenciler, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.
Şiir ve Şarkılar ile süslenen programda Kaymakam Selçuk Aslan’ın okuduğu Dilaver Cebeci’ye ait “SİTARE” şiiri dinleyiciler tarafından alkış alırken Milli Eğitim Şube Müdürü Besim Acar’ın ise Çamlıhemşinli arkadaşının yazdığı ve daha sonra ise ölen yazar’a ait okuduğu duygu dolu şiirler ile izleyenleri duygulandırdılar.

Okul Müdürü Mustafa Duran ve diğer öğretmenlerin okudukları şiir ve türküler ise izleyenler tarafından tam not aldı.

Şiir dinletisi ile ilgili Okul Müdürü Mustafa Duran,” Okulumuzun şiir ve türkü gecesine hepiniz hoş geldiniz. Okullarda akademik başarıyı arttırmanın yanın da, yıl boyunca öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif gelişimi için sayısız etkinlikler tertip edilmiştir. Bu etkinlikler de amacımız öğrencilerin kişiliğinin gelişmesine, kendine güven duymasına sosyal fobisini yenmesine katkı sağlamaktır. “Gençlik bizim, gelecek gençlerindir” sloganı ile onların gelişmesine en iyi şekilde yardımcı olalım” dedi.

 






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI