TİCARET BAKAN YARDIMCISI RIZA TUNA TURAGAY HOPA’DA

Geçtiğimiz günlerde Hopa’ya gelerek bir dizi ziyarette bulunan Ticaret Bakan Mehmet Muş’un ardından bu defa da Bakan yardımcısı Rıza Tuna Turagay Hopa’ya gelerek incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 21.04.2022 11:56:06 280 0
TİCARET BAKAN YARDIMCISI RIZA TUNA TURAGAY HOPA’DA

Hayati Akbaş

HOPA-Geçtiğimiz günlerde Hopa’ya gelerek bir dizi ziyarette bulunan Ticaret Bakan Mehmet Muş’un ardından bu defa da Bakan yardımcısı Rıza Tuna Turagay Hopa’ya gelerek incelemelerde bulundu.

Bakan yardımcısı Turagay incelemelerde bulunmak üzere geldiği Hopa’da TSO Başkanı Osman Akyürek ile görüşerek nakliye sektörünün sıkıntıları ve çözüm bekleyen sorunlar hakkında kendisinden bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Turagay daha sonra Hopa sahilinden beraberindekilerle yürüyerek Hopa Limanına geldi. Burada kendisini karşılayan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer liman sahası ve genel durumu hakkında kendisine bilgi vererek HOPAPORT olarak üzerinde proje düzeyinde çalıştıkları geniş kapsamlı Tır Parkı konusunda bilgi vererek projeyle ilgili kendisine bir bilgilendirme dosyası sundu.

Dosyayı ve projeyi ciddi anlamda inceleyeceklerini ve önümüzdeki süreçte bu konuda gelişmeleri karşılıklı teati edeceklerini ifade eden Bakan yardımcısı Turagay buradan sonra Sarp’a geçerek sinir kapısında incelemelerde bulundu.

TSO Başkanı Osman Akyürek burada da Bakan Yardımcısı Turagay’a Tır kuyruğu ve Sarp Gümrüğündeki işleyiş hakkında bilgi vererek nakliye sektörünün sorunlarını Bakan Yardımcısına burada da bir kez daha iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI