Tarih: 24.09.2024 08:34

Teşekkürler Rize

Facebook Twitter Linked-in

Rize Halkının Desteğiyle Mobil İkram Aracı Hayata Geçti

İl Müftülüğü sosyal medya hesabında yaptığı  açıklamada şu ifadelere yer verdi : "22 Temmuz 2024 tarihinde başlattığımız kampanyamız ile hayırsever halkımızın büyük destekleri sayesinde Rize’miz mobil ikram aracına kavuştu. Bugün teslim aldığımız aracımız, kısa sürede halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için iç dizayn çalışmaları yapılmak üzere ilgili firmaya teslim edildi.

Bu mobil ikram aracı, iyilik ağımızı daha da genişleterek, dağıttığımız ikramlarla gönüllere dokunmaya devam edecek. Halkımızın katkılarıyla, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağımız bu hizmetle gönüllerin ısınmasına vesile olacağız.

Bugüne kadar yaptığımız tüm hizmetler, hayırsever halkımızın desteğiyle hayat buldu. Bu yeni hizmetimiz de iyilikte önderlik eden kardeşlerimiz ve destekçilerin katkılarıyla gerçeğe dönüştü. Her aşamasında emeği geçen, katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Mobil ikram aracımız, sadece bir araç değil; gönülden gelen desteklerle iyiliği yaymak adına bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşatıyor."

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —