Tenis Turnuvası Tamamladı!

Rize’nin Hemşin İlçesinde Düzenlenen Tenis Turnuvası Tamamladı.

PAZAR-RİZE 24.12.2013 07:37:37 78 0
Tenis Turnuvası Tamamladı!




Hemşin de Kamu Kurum ve Kuruşlarında görev yapan personellerin iş stresini bir nebze azaltacak, öğrencilerin ve okul dışı gençlerin, moral güç ve yeteneklerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla Hemşin Kaymakamlığı, Hemşin Belediye Başkanlığı, Hemşin Gönül Elçileri ve Hemşin Spor Kulübü tarafından düzenlemiş olan Hemşin ödüllü masa tenisi turnuvası tamamladı.

Heyecanlı anlara sahne olan final maçını rakibi Mustafa BAYRAKTARI 3–0 yenen Olcay YILMAZ kazanırken iyi bir oyun çıkaran Mustafa BAYRAKTAR ikinci olmak ile yetindi.

Üçüncülük maçında ise rakibi Yunus Emre GÜMÜŞLERİ 3–1 yenen Reşat BİRLİK ödüllü Masa Tenisi Turnuvasının üçüncüsü olmaya hak kazandı.

Dereceye giren sporcular ödüllerini İlçe Emniyet Amiri Mehmet KAAN, Encümenimiz Nadir İNCE ve İlçe Kaymakamımız Hamza TÜRKMEN' in elinden aldı.

Törende konuşan İlçe Kaymakamı Hamza Türkmen; “ilçemizde yapılacak aktivitelerin sınırlı olmasına karşın kurumlarımızla müşterek düzenlemiş olduğumuz turnuvanın ilçemize ayrı bir renk kattığı kardeşlik ve dostluk ortamını geliştirdiği aşikar olmuştur.

Amacımız; ilçemizde buna benzer birlik beraberliği pekiştirecek turnuvaların yapılmasında rehber olmak gençlerimizin ve kurumlarda çalışan personellerin yaşamlarında heyecan ve değişimler yaşatmaktır. ‘’ dedi.

Ayrıca Hemşin Spor Kulübü Başkanı S. Rauf OĞUZ; ‘’ Rize’mizin şirin ilçesi Hemşin’ de yapılan masa tenisi turnuvasında altın ödülünü ve organizasyon giderlerinin temininde bizleri destekleyen başta İlçe Kaymakamımız, Hemşin Belediye Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimize teşekkür etmek isterim. Hemşin’de yaşamın bir parçası haline gelmesini düşündüğümüz spor aktivitelerinin ilkini başarıyla sonuçlandırmış olduğumuz için mutluyuz.

Başarılı geçen turnuvamızdan aldığımız cesaretle bundan sonrada turnuvaların periyodik halde yıl içinde planlaması yapılarak devam edeceğini, katılımın masa tenisi turnuvasında olduğu gibi yoğun bir ilginin yaşanacağına inanıyorum. Amacımız Hemşin’ de bölgesel bir faaliyet/aktiviteye ev sahipliği yapmaktır. Hemşin’imizi tanıtımında lokomotif/dinamo olacak aktiviteler öncelik konumuz olacaktır. Ben tekrardan ödülü kazanmaya hak eden arkadaşlarımı tebrik eder organizasyonda emeği geçen Şefik İNCE ve Ayla ÖZGER olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne ve tüm katılımcılara/seyircilere teşekkür ederim.’’ Dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI