SÜTLÜOĞLU NEREDEN ÇIKTI BU BİRA

Biz müstahsilimizin geleceğini düşünerek adım atıyoruz

YÖREDEN HABER 6.07.2013 21:48:48 45 0
SÜTLÜOĞLU NEREDEN ÇIKTI BU BİRA



AK Parti 55. İl Danışma Meclisi Toplantısına davetli olarak katılan ÇAYKUR genel müdürü İmdat Sütlüoğlu basında çıkan haberlere cevap verdi.
Çay Kur çay birası üreteceği söylenerek yapılan haberlere yalanlama geldi..

Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Ulusal Çay Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu’nun katıldığı toplantıda çay birasının yakın zamanda piyasaya sürüleceği açıklandığı iddia edilmesi üzerine açıklama yapan Sütlüoğlu , böyle bir çalışmamız yok ve olamaz dedi..

İMDAT SÜTLÜOĞLU ”ÇAYKUR BİRA ÜRETECEK HABERİ YALANDIR”
Toplantıya il başkanı Ayar’ın daveti üzerine katılan Çay Kur genel müdürü İmdat Sütlüoğlu ”Çay Kur en huzurlu dönemini yaşamasına rağmen bazı haber kanallarında başlatılan Çay Kur’u karalama kampanyasına aldırış etmeden yolumuza bakıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Son olarak Çay Kur çay birası üretecek diyerek yalan haber yapan arkadaşların ellerini vicdanlarına koymalarını istiyorum. Bizim duruşumuz bellidir, asla bira üretmeyiz. Çay Kur bizim dönemimizde ilk kez ihracat yapmaya başladı ve bir hedef belirleyerek 50 bin ton ihracat rakamına ulaşmayı planlıyoruz. 6.500 ton olan günlük kapasiteyi 7.200 tona çıkardık ve bunu imkanlar doğrultusunda daha da arttırmayı düşünüyoruz. Biz müstahsilimizin geleceğini düşünerek adım atıyoruz ,bize güvenin” dedi.(İl danışma topl.)(cemil kus)
 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI