Spor kenti Pazar'a yakışır açılış

2024 yılı yaz spor Okulları bugün Pazar Demokrasi Meydanında görkemli bir gösteri ile start aldı.

SPOR 27.06.2024 18:36:00 230 0
Spor kenti Pazar

Türkiye’de eş zamanlı olarak  81 il ve İlçeler’de  27 Haziran 2024 tarihinde (bugün) başlatılan Yaz Okullarının açılışı, Rize -Pazar’da da saat 11.00 ‘ de, Pazar Meydanın’da, İlçe Kaymakamı Mustafa  AKIN , İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halil Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi KUYU,  Siyasi Parti temsilcileri,STK temsilcileri, kamu Personeli Müdürlerinin yanısıra etkinlikte   görev alan  Antrenörler, öğrenciler ve halkın  katılımı ile yapıldı.

Açılış tamamen bir karnaval havasında geçti.

Antrenörler, sporcular, katılımcılar, veliler,  Gençlik ve Spor Müdürlüğünden başlayan yürüyüş  ile Meydana geldiler ve gösteriler için  yerlerini aldılar. Açılış sunumunu  Spor Eğitmeni Betül  İslamoğlu yaptı.

Ardından,Öğrenciler Antrenörler eşliğinde gösteriler yapıldı.

Yapılan açıklamada, 2024 yılı ‘’Hareketlilik yılı kapsamında Pazar Yaza Hareketli Girdi Tatil dönemine giren öğrencilerin zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri, sağlıklı gelişmeleri, spor yapma alışkanlığı kazanarak sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde birçok branşta çocuk ve gençlere hizmet verildiği belirtilerek, “Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Mehmet Akif Pirim spor salonunda 14 ayrı branşta 5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlere ücretsiz olarak ders verilmektedir. Bunun yanı sıra Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu da ücretsiz olarak çocuklarımıza ücretsiz olarak eğitim vermektedir.” denildi.


Anahtar Kelimeler: kenti Pazar' yakışır açılış
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI