Tarih: 22.09.2024 15:12

Sonbaharda HAZİNDAK Yaylası bir başka güzel

Facebook Twitter Linked-in

Halim Demircioglu

Sonbaharda Hazindak Yaylası: Fotoğraf Tutkunlarının Gözdesi

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Hazindak Yaylası, dört mevsim boyunca farklı güzellikleriyle doğa severlerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özellikle sonbahar mevsiminde yayla, doğanın sunduğu renk cümbüşüyle ziyaretçilerini büyülüyor.

Doğa fotoğrafçısı Halim Demircioğlu, Rize'nin Pazar ilçesinden gelerek Hazindak Yaylası'nın sonbahar manzaralarını fotoğrafladı ve bu büyüleyici anları takipçileriyle paylaştı. Ancak Demircioğlu, bu yıl yaylaların geçmiş yıllara kıyasla beklenen verimi vermediğini dile getirdi.

Demircioğlu, yaylaların şu anda geri dönüş göçüne hazırlandığını belirterek, "Bu yıl likapa sezonu olmasına rağmen yağışlı havalardan dolayı ne tadı var ne de istenilen verime ulaşıldı.

 Geri dönüş hazırlıkları şimdiden başladı. Zaten hayvancılık da eskisi gibi yapılmıyor. 

Birçok aile yaylalara hayvancılık amacıyla değil, sadece birkaç gün kalma niyetiyle gelip evlerini açıyor. Bu durum gerçekten çok üzücü," dedi.

Sonbaharın son demlerini yaşayan Hazindak Yaylası, her ne kadar bu yıl beklentileri tam karşılamasa da fotoğraf meraklılarına unutulmaz kareler sunmaya devam ediyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —