Son dakika gelişmesiyle adaylık müracaatı yaptı.

Pazarspor kulübünde 16 yıl başkanlık yapan Kaptan Hüseyin Yangın, TFF başkanlığına adaylık müracaatında bulundu.

SPOR 10.06.2022 09:59:41 143 0
Son dakika gelişmesiyle adaylık müracaatı yaptı.

PAZAR-Pazarspor kulübünde 16 yıl başkanlık yapan Kaptan Hüseyin Yangın, TFF başkanlığına adaylık müracaatında bulundu.

2.lig ve 3.lig kulüpleri birliği kurucu başkanı olan ve uzun yıllar spor camiası içinde yer alan Rize/Pazarlı iş insanı Hüseyin Yangın,17 Haziran’da yapılacak olan TFF başkanlığı için adayım” dedi

Başkan Yangın, Servet Yardımcı’nın adaylık açıklamasını bekledim. Aday olmayınca da ben adaylığa talip oldum diyerek yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.

“İMZALARI TAMAMLAYACAĞIM”

' Servet Yardımcı'nın adaylığını açıklamasını bekledim. Ancak aday olmayacağını öğrendiğimde zaten dilekçem hazır bekliyordu, göreve talip oldum. 16.40'ta TFF'ye adaylık dilekçemi teslim ettim. İkinci bir aday olarak futbol ailesinin karşısına alternatif olarak çıktım. Bilgim ve geçmişimle bu işin üstesinden gelebileceğimi ve futbolu başka seviyeye getirebileceğimi düşünüyorum. Göreve gelecek başkanın süresi 1 yıl ve ben bu göreve hazırım. Şimdi imzaları toplamaya başlayacağım”.

Yangın, Mehmet Büyükekşi kendisini tek aday olarak lanse edip imza topladı ama bu iş bugün 17.00'de sona erecekti. Ben de Servet beyi bekleyerek başkanlığa o şekilde talip oldum. TFF'ye gittiğimde Servet Bey ile de görüştüm, adaylığımdan dolayı tebrik etti. Seçim gününe kadar 62 ıslak imza toplayarak teslim edeceğim. Süper Lig'den başkanlarla görüşmelerim oluyor. Ayrıca 2'nci ve 3'üncü Lig Kulüpler Birliği'nin de kurucu başkanıyım' diye konuştu.

Pazarspor kulübünde yapılan açıklamada “17 Haziranda yapılacak seçimlerde Başkanımıza üstün başarılar diliyoruz” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI