SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Koronavirüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Hopa Kaymakamlığı gerekli tedbirleri aldı

TRABZON-ARTVİN 10.04.2020 12:17:02 75 0
SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Hayati Akbaş

HOPA- Koronavirüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Hopa Kaymakamlığı gerekli tedbirleri aldı.

Konuyla ilgili Hopa Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bakanlığımız genelgesi ve ilçe Hıfzıssıhha kurulunda aldığımız kararlar doğrultusunda yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için gerekli tedbirler alındı.

Alınan kararlar doğrultusunda ilçemizdeki sokak hayvanlarının belediyemizce belirlenmiş beslenme noktalarında yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmiştir.

Vatandaşlarımız sokak hayvanlarını bu beslenme noktalarında hazır gıda/mama ile besleyebilirler. Bunun dışında ev yemekleri ve benzeri yemek artıkları ile sadece hayvan barınağında yine belediyemizin kontrolünde sokak hayvanlarına verilebilir. Bu süreçteki çalışmalarında Hopa Belediyemize teşekkür ediyor, Kaymakamlık olarak yiyecek desteğinde bulunduğumuzu ifade ediyoruz. Hazır yiyecek desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlarımız belediyemize ve ilçe tarım müdürlüğüne başvurabilirler.


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor