SELÇUK ASLAN PAZARSPOR İDMANINA KATILDI

Pazar Kaymakamından Pazarspor’a moral motivasyon ziyareti

PAZARSPOR-RİZESPOR 14.01.2016 19:27:24 62 0
SELÇUK ASLAN PAZARSPOR İDMANINA KATILDI
Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN beraberinde Kaymakam Refiki Mustafa KARALİ, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan ERER, İlçe Emniyet Müdürü Güngör KAPTAN ve siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile Bayrampaşaspor maçı öncesinde Pazarspor’a moral ziyaretinde bulundular

Aslan,”Pazarspor’un Antalya kampının verimli geçtiğini düşünüyorum” dedi.

 Aslan “takıma yeni katılan oyuncularımıza hoş geldin diyorum. Ligin 2.yarısının başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum. Bu hafta oynanacak Bayrampaşa maçından da iyi bir skor alacağımızı inanıyorum. İlçe olarak, taraftarlar olarak Pazarsporun kazanmasını istiyoruz. Desteklerimiz sonuna kadar devam edecektir. Bizler tribün olarak başarıyı özledik. Sezona çok iyi bir başlangıç yapamadık fakat 2. Dönemde istediğimiz sonuçları alacağınıza yürekten inanıyor ve bu dönemde başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum” diyerek takıma moral verdi.

Ardından futbolcular ile sohbet eden Aslan’a takım oyuncularından Evren KÜRKÇÜ; “1. Dönemde aldığımız kötü sonuçları artık düşünmüyoruz, önümüzde 17 maç daha var yeni transferlerimizle 2. lig de kalacağımıza inanıyoruz. Yanımızda olduğunuzdan ve bize verdiğiniz desteklerden dolayı takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum”
dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI