SALARHA TÜNELLERİ’NİN YÜZDE 53’Ü TAMAMLANDI

Rize şehir merkezini güneye açacak olan Salarha Tünelleri’nde çalışmaların yüzde 53’ü tamamlandı. İki tüp halinde ilerleyen Dörtyol tarafından devam eden çalışmalara ara verilmeden devam ediliyor.

PAZAR-RİZE 19.06.2017 08:42:42 1086 0
SALARHA TÜNELLERİ’NİN YÜZDE 53’Ü TAMAMLANDI

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın 10 Numara projeleri arasında yer alan ve şehir merkezinden Salarha Vadisi’ne olan 12 Km’lik yolu 3 Km’ye düşürecek olan projede  bin 600 metre ilerleme sağlandı.

Giriş ve çıkış mesafesinin yaklaşık 3 km olduğu ve gidiş geliş olmak üzere iki tüp olarak inşa edilen Salarha Tünelleri’nin toplam uzunluğu 6 Km’yi buluyor.

İnşaat çalışmalarını yürüten firma yetkilileri, tünellerin iki tüpünde de 1600 metre ilerleme sağlandığını ve çalışmaların yüzde 53’lük kısmının tamamlandığını belirtti.

Anahtar Kelimeler:

RİZE PAZAR’DA BALIK TEZGAHLARI EL YAKIYOR

PAZAR’DA GÜN BATIMI MEST ETTİ

Pazar’ın “Demir Elması” İçin Tarihi Adım: Tescil Süreci Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize’den Ayrıldı

Pazar Simidine Yoğun İlgi: Fırın Önünde Uzayan Kuyruklar

ERDOĞAN RİZE’DE KARŞILANDI