SABRIM KALMADI

Avusturya kampına kadar tüm transferlerin bitirilmesini istedi

SPOR 10.07.2013 14:14:14 60 0
SABRIM KALMADI



İstediği transferleri yapamadığını açıklayan Rizespor Tenkik Direktörü Rıza Çalımbay Günebakış gazetesine yaptığı açılamalarda önemli konuları gündeme getirdi.

Gerede kampından ayrılıp 2 günlüğüne İstanbul'a giden ve önceki gün Başkan Metin Kakavan ile görüştükten sonra kampa geri dönen teknik direktör Rıza Çalımbay, eksiklerin çalışmakla değil kaliteli transferler yaparak giderileceğini söyledi. Gerede'de çalışma ortamının güzel olduğunu belirten Çalımbay, 'Şuan da tek sıkıntım takımın eksikleri. Bu eksiklikler nedeniyle olumsuzluk yaşıyoruz. Rizespor Süper Lig'in yeni bir takımı. Ben anlaştığım ilk gün 15-16 futbolcu transfer etmek zorunda olduğumuzu söylemiştim. Ancak bugüne kadar 8 tane transfer yaptık. Oysa Gerede kampına kadar transferi yüzde 90 oranında bitirmemiz gerekirdi. Listede çok sayıda oyuncu var. Elimizi daha çabuk tutmak zorundayız” dedi.

GERÇEKLEŞMEK ZORUNDA

Yeni bir takımın uyum sürecinin çok önemli olduğunun altını çizen Rıza Çalımbay, 'Bugüne kadar beklediğimiz transferler gerçekleşmiş değil. Ama bugünden sonra gerçekleşmek zorunda. 17 Temmuz'da başlayacağımız Avusturya kampını en iyi şekilde gerçekleştirmemiz için istediğim transferlerin tümünü bitirmek zorundayız. Çünkü biz diğer takımlar gibi değiliz, yeni bir takımız. Bunların uyum süreci çok önemli. Buradaki ve yurt dışında yapacağımız kamp hem maç açısından hem de antrenman açısından bizim için çok çok önemli. Oturmuş bir takım olsaydık, bizim için problem değildi. Transferlerimizin hepsini en kısa zamanda yapmamız gerekiyor ve arkadaşlarımızın en kısa sürede kampa katılması gerekiyor” diye konuştu
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI