Tarih: 04.10.2024 16:38

RTEÜ REKTÖRÜ PROF DR.YUSUF YILMAZ MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Yeni Projelerin Müjdesini Verdi

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, üniversitenin geleceğine yönelik heyecan verici projelerini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Prof. Dr. Yılmaz, paylaşımında, üniversiteyi her alanda daha ileriye taşımak için kararlılıkla çalıştıklarını belirterek, eğitim ve araştırmanın yanı sıra kültür, sanat ve spor faaliyetlerinin niteliğini artırmaya yönelik önemli adımlar attıklarını vurguladı.

Uzun süredir üzerinde titizlikle çalışılan bir projeye olumlu yanıt aldıklarını belirten Prof. Dr. Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın bu projeye destek verdiğini ifade etti. Bakan Bak'ın, projenin detaylarını paylaşmak üzere üniversitenin akademik açılışına katılacağını da müjdeleyen Rektör Yılmaz, bu gelişmenin RTEÜ'nün kültürel ve sportif aktivitelerinin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Yılmaz, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Üniversitemizin her alanda daha ileriye gitmesi için yeni projeler hazırlamaktan gurur duyuyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a teşekkür ediyor, projelerimizi en kısa sürede hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —