Rizeli Motorcular Verçenik Vadisi'nde 110 Kilometrelik Yolda Heyecanlı Bir Macera Yaşadı

Rizeli Motorcular Verçenik Vadisi'nde 110 Kilometrelik Yolda Heyecanlı Bir Macera Yaşadı.

YAYLALARIMIZ 19.08.2024 12:56:00 494 0
Rizeli Motorcular Verçenik Vadisi

Rizeli ENDURO 53 motor sporları Kulübü Üyeleri, bu hafta sonu dikkat çekici bir maceraya imza atarak Verçenik Vadisi'nde motorlarıyla 60 kilometrelik zorlu bir parkuru başarıyla tamamladılar.

 Çılgın Rizeli motorcular, zirveleri farklı parkurlarla test etme hedefiyle, Ardeşen ilçesinden yola çıkan ekip lideri Mustafa Canca liderliğinde Mustafa Demirbaş ve Burhan Bayraktar ile birlikte daha önce çizilen ROTA ya uyarak yola çıktılar. 

Ardeşen ilçesinin sabahın erken saatlerinde başlayan yolculukları, Zilkale ve Verçenik Vadisi'nden çöküşü devam etti. Burada, önceden belirledikleri rotayı takip ederek Verçenik At Gölü ve Cimiltepe CİO Gölü'nün yanından geçtiler Erzurum Geçidi'ne tırmandılar. Ekip, Kapılı göllere inerek yollarına devam ettiler. Zirveye ulaştıklarında, kamp yapanlarla kısa bir sohbet etme fırsatı buldular. Oradan da tekrar Verçenik yaylasına ulaşarak toplamda 110 kilometre yol kat ederek turu başarıyla tamamladılar.

Mustafa Canca, “bizi izlemeye devam edin. Kaçkarların gizemli dağlarını görün, ama sakın kendinizi bu maceraya çıkmayın. Bildik ve tecrübeli kişilerle tur yapın. Yoksa çok büyük sıkıntılar yaşarsınız”. dedi

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor