Rizeli Motorcular Kaçkar Dağları'nda Zorlu Bir Parkuru Tamamladı

Rizeli Motorcular Kaçkar Dağları'nda Zorlu Bir Parkuru Tamamladı

YAYLALARIMIZ 12.08.2024 11:40:00 578 0
Rizeli Motorcular Kaçkar Dağları

Rize’nin ünlü motor sporları kulübü Rizeli Enduro 53, hafta sonunu Kaçkar Dağları'nın zorlu parkurlarında geçirdi. Ekip, Ardeşen ilçesinden başlayıp 80 kilometrelik bir yolculuğu 7 saatte tamamladı. Ekibin bu zorlu parkuru kazasız bir şekilde tamamlaması, büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Rizeli Enduro 53 kulübü üyeleri, Ardeşen’den yola çıkarak ilk olarak Çamlıhemşin’e vardılar. Araçlarını Palovit Şelale'sinde park ettikten sonra motorlarla, Yollarına devam ederek Amlakit, Palovit, Hazindak, Kavron, Mezovit ve Derebaşı geçidini aşarak Hapivanak Yaylası'na indiler.

Kulüp başkanı Mustafa Canca ve ekibi, zorlu parkurlarda karşılaştıkları güçlükleri detaylandırdılar. Özellikle yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra kadar düştüğünü belirten Canca, bu durumun parkurda bazı değişikliklere gitmelerine neden olduğunu ifade etti. "Sis görüş mesafemizi sıfıra kadar düşürdü. Bu yüzden çok zorlandığımız parkurdan bazı kesimleri çıkararak programda kısa bir değişiklik yapmak zorunda kaldık," diyen Mustafa Canca, yine de ekibinin kazasız bir şekilde gezilerini tamamlamış olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ekledi.

Rizeli Enduro 53'ün parkur boyunca karşılaştığı zorluklara rağmen başarılı bir şekilde tamamladıkları bu etkinlik, motor sporları severler için ilham verici bir örnek teşkil ediyor. Kulüp üyeleri, izleyicilerinin kendilerini takip etmeye devam etmelerini istedi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI