Rizeli Başkanlar Başkentte Sağlık Yatırımları İçin Bir Araya Geldi

Rizeli Başkanlar Başkentte Sağlık Yatırımları İçin Bir Araya Geldi

SAĞLIK 18.09.2024 09:22:00 255 0
Rizeli Başkanlar Başkentte Sağlık Yatırımları İçin Bir Araya Geldi

Rize’nin İyidere, Hemşin ve Çamlıhemşin Belediye Başkanları, sağlık sorunları ve yatırımlar üzerine görüşmeler yapmak amacıyla Ankara’ya gitti. AK Partili ilçe belediye başkanları, Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın eşliğinde Sağlık Bakanlığı’nda bir dizi önemli toplantı gerçekleştirdi.

Milletvekili Muhammed Avcı, sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, sağlık yatırımlarına dair taleplerin ele alındığını belirtti. Avcı, “Sağlık Bakanımız ve bakan yardımcımızla yaptığımız görüşmelerde; şehir hastanesi inşaatı, araştırma hastanemizde yapılması gereken tadilatlar, onkoloji servisindeki sorunlar, hekim ihtiyaçlarımız ve ilçelerimizin sağlık yatırımları için ihtiyaçları gibi konuları dile getirdik” ifadelerini kullandı.

İyidere Belediye Başkanı Saffet Met, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar ve Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, ziyaretlerin olumlu geçtiğini dile getirerek ilçelerindeki sorunlara ilgi göstererek çözümünde yardımcı olduklarından dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI