RİZE'DE ONKOLOJİ HASTALARINA YENİ MÜJDE: MUAYENE SÜRELERİ KISALDI

ONKOLOJİ HASTALARINA YENİ MÜJDE: MUAYENE SÜRELERİ KISALDI..

SAĞLIK 6.09.2024 13:23:00 414 0
RİZE

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Araştırma Hastanesi Rektörü Yusuf Yılmaz, sosyal medya hesabından önemli bir gelişmeyi duyurdu. Onkoloji Merkezinde yapılan iyileştirmelerle, onkoloji hastalarına sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi ve erişilebilirliği artırıldı.

Rektör Yusuf Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Onkoloji Merkezimizde görev yapan Onkoloji Uzman sayımızı 1’den 3’e çıkardık. Bu sayede hastalarımıza sadece birkaç gün içinde muayene randevusu veriliyor, önemli bir kısmına başvuru gününde bile bakılabiliyor. Ayrıca, kemoterapi ünitemizde fiziksel imkansızlıklarımıza rağmen %50 kapasite artışına giderek hizmet kalitemizi yükselttik,” dedi.

Bu iyileştirmelerin, onkoloji hastalarına daha hızlı ve etkili bir sağlık hizmeti sunulmasına büyük katkı sağladığını belirten Rektör Yılmaz, “Böylesine özverili bir hizmet örneği sunmaktan gurur duyuyoruz. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bu başarıyı tüm halkımızla paylaşıyoruz,” diye ekledi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Araştırma Hastanesi, onkoloji hastalarına daha kaliteli hizmet sunma hedefiyle çalışmalarına devam edecektir.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI