Rize'de eğitim 2 gün sürdü.62 hekim katıldı

Rize’de yeni atanan hekimlere oryantasyon eğitimi verildi.

SAĞLIK 4.10.2024 16:55:00 81 0
Rize

Rize’de yeni atanan hekimlere oryantasyon eğitimi verildi

İlimizde, yeni atanan hekimlere yönelik sahada karşılaşacakları muhtemel zor durumları profesyonel bir şekilde yönetebilmelerini kolaylaştırmak için Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinatörlüğünde alanında uzman hekimlerimiz tarafından oryantasyon eğitimi yapıldı.

Başta mesleğine yeni başlayacak olan hekimlere yönelik olmak üzere tüm hekimlerimizin, meslek yaşamlarında kendilerine büyük yarar sağlayacak bilgilerin sunulduğu ve bundan sonraki meslek hayatlarına katkı sağlamak amacıyla; Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde iki günlük oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Program, Rize Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Altuntaş ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi’nin hekimlerimize yol gösterecek, kıymetli deneyim ve tecrübelerini paylaştığı açılış konuşmalarıyla başladı. İki gün süren, 62 hekimimizin katılım sağladığı eğitimde on uzman eğitmen, on ayrı oturumda acil serviste sık karşılaşılan konularla ilgili klinik bilgi ve deneyimlerini aktardı.


Anahtar Kelimeler: ' eğitim sürdü. hekim katıldı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor