Rize’de 35 Mahalle Muhtarı ile toplantı yapıldı

Rize’de 35 Mahalle Muhtarı ile toplantı yapıldı...

YAŞAM 30.05.2024 10:29:00 295 0
Rize’de 35 Mahalle Muhtarı ile toplantı yapıldı

Rize Valiliği Basın Bürosundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İl Emniyet Müdürümüz Sayın Murat TÜRESİN 28.05.2024 günü saat 14:00’ ‘de Fener Polis Sosyal Tesislerinde ilimiz merkezinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İlimizin huzuru ile asayiş ve güvenlik konularını görüşüldüğü Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısına Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Gökmen GENÇ, 35 mahalle muhtarı ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

İLİN ASAYİŞİ VE TRAFİK KONULARINDA İSTİŞARELER YAPILDI

İlimizin genel asayiş sorunları ile trafik konusunda alınan tedbirler hakkında da bilgi veren Sayın Müdürümüz, trafik ve asayiş konularında vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için şube müdürlerimize gerekli talimatları vererek vatandaşlarımıza daha huzur ve güvenli bir ortam sağlayabilmek adına diğer kurumlarla koordineli bir şekilde gerekli tedbirlerin alınacağını iletti.

MUHTARLAR SORUNLARI BİLDİRDİLER

         Muhtarlarımızın mahallelerindeki genel sorunlarla ilgili görüşlerini beyan ettikleri toplantıda, vatandaşların huzur ve güveni için çalışan polislerimiz ile bu çalışmalarında kendilerine her zaman yardımcı olan mahalle muhtarlarıyla birlikte daha iyi nasıl hizmet edebilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI