Tarih: 18.06.2013 07:22

Rize’de transfer pimi çekildi.

Facebook Twitter Linked-in







Çaykur Rize'de taraftar heyecanla transferleri bekliyor.

Çalışmalarını sürdüren yönetim ise bombaları bir bir patlatmaya hazırlanıyor. Karadeniz ekibi, Elazığ'dan Köksal için girişimlerini sürdürüyor, asıl bombalar ise forvete geliyor.
Çaykur Rizespor’da, Mustafa Denizli’yle yolların ayrılmasının ardından camiada bir endişe ortamı oluşmuştu. Takımı vakit kaybetmeden deneyimli çalıştırıcı Rıza Çalımbay’a emanet eden Yeşil-Mavililer, bu sefer de transferde somut adımlar atılmaması nedeniyle taraftarın tepkisini çekmeye başladı. Çıkan çatlak sesleri dikkate alan yönetim ise çalışmalarına hız verdi, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda listedeki isimlerle bir bir temasa geçti. Kardeniz ekibinin gündemindeki isimleri ise FANATİK belirledi. Valenciennes’in 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Moreno’yu bir türlü bitiremeyen Çaykur Rizespor, bu sezon Elazığspor’da gösterdiği performansla yıldızlaşan Köksal Yedek için de harekete geçti. Bursaspor’un da devrede olduğu bilinen 28 yaşındaki oyuncunun Bordo-Beyazlılar’la bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Köksal’ın menaceriyle temasa geçen Karadeniz ekibinin, bonservis konusunda orta yolun bulunması halinde bu oyuncuyu renklerine bağlayacağı öğrenildi.



Lafferty flörtü



Forvet için de gündeminde çok sayıda isim olan Çaykur Rizespor’un 2 yabancı golcü için harekete geçtiği ifade edildi. Rıza Çalımbay’ın Sivasspor’dayken de kadrosunda görmek istediği Fransa’nın Sion takımının golcüsü Kyle Lafferty için yönetime rapor verdiği bildirildi. 2015 yılına kadar mukavelesi bulunan oyuncu için resmi teklif yapmaya hazırlanan Rizeli kurmayların, transferi noktalamak için şartları zorlayacağı kaydedildi. 25 yaşında ve 1.93 boyunda olan oyuncuyaalternatif olarak ise Anderlecht’in santrforu Tom De Sutter’la ilgilendiği iddia edildi.
 
Çay TV haber 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —