RİZE'DE İKİ İLÇEYİ İSTEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Rize ziyaretinin ayrıntıları ortaya çıktı.

SİYASET 5.10.2013 22:20:20 78 2
RİZE



CEMİL KUS'un haberi....




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Rize ziyaretinin ayrıntıları ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rize ve Artvin’de geçirdiği 2 günlük bayram tatilinde Parti yöneticilerine Rize'nin iki ilçesinin alınması için özel talimat verdiği ortaya çıktı.

ÇAMLIHEMŞİN VE FINDIKLI'YI MUHAKKAK İSTİYORUM TALİMATI

CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya’nın da aralarında bulunduğu bir grup partili ile Çamlıhemşin'e bağlı Ayder yaylasında yaptıkları toplantıda özellikle Rize'nin seçmen durumu hakkında bilgi alırken Partililere Fındıklı ve Çamlıhemşin'in alınması konusunda özel talimat verdiği öğrenildi.


Rize'ye bağlı olup seçmen sayısının az olduğu ilçelerde yapılacak olan özel kulislerle seçmenlerin oyları alınması planlanırken ,gerekirse diğer ilçelerdeki seçmenlerin nüfusu az olan ilçelere oylarının taşınması için teşvik edilmesi planlanıyor.

CHP'NİN B PLANI DA HAZIR

Başbakan Erdoğan'ın memleketi olan Rize'de iki ilçeyi almayı hedefleyen CHP'li yöneticiler, şimdiden kulis çalışmalarına başlarken Erdoğan'ın memleketinden iki belediyeyi almak tek hedef olacak.

Rize'nin iki ilçesini almak için diğer partilerle işbirliği yapılması için kulislere başlayan CHP kurmayları ,seçmen sayısının çok olduğu ilçelerde diğer partilere destek vermeyi planlarken , seçmenin az olduğu ilçelerde diğer partilerden destek isteyeceği öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
H.
5.10.2013 22:29:03
biz de neler istiyoruz ama olmuyor. boşa hayal kurmasın kemal bey.

uğraşma başkan gidicisin
5.10.2013 22:55:16
kılıçdaroğlu yalanda uğraşıyor derin chp heyeti secimlerde başarısız olma durumunda ki ( o kesin )kılıçdaroğlunuda yolluyacaklar ama bir kasetle ama müdürlüğü döneminden bir belgeyle yani darbe kapıda kılıçdaroğlu boşuna hesap yapıyor zavallı

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI