Rize Valisi Baydaş, Hemşin Heyetini Kabul Etti

Rize Valisi Baydaş, Hemşin Heyetini Kabul Etti.

18.09.2024 17:06:00 191 0
Rize Valisi Baydaş, Hemşin Heyetini Kabul Etti

Rize Valisi Baydaş, Hemşin Heyetini Kabul Etti

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Hemşin ilçesinden gelen heyeti Valilik makamında kabul etti. Toplantı, Vali Baydaş’ın Hemşin ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında gündeme gelen taleplerin değerlendirilmesi amacıyla yapıldı. Eğitim, spor ve Rize İl Özel İdaresi’nin alt ve üst yapı çalışmaları ile genel yatırım projelerinin ele alındığı toplantıya, Hemşin Kaymakamı Furkan Dinçer, Gençlik ve Spor Rize İl Müdürü Ramazan Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık katıldı.

Toplantıda, ilçenin eğitim ve spor alanlarındaki ihtiyaçları ile birlikte Rize İl Özel İdaresi’nin bölgede gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları masaya yatırıldı. Vali Baydaş, bölgenin kalkınması ve halkın taleplerinin karşılanması için ilgili kurumlarla koordineli çalışmalar yürütüleceğini belirtti.

Vali Baydaş, Hemşin ilçesine yapılan ziyaretin verimli geçtiğini, yerel yönetimlerle iş birliği içinde önemli projelere imza atılacağını ifade ederek, bölgenin gelişimi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.


Anahtar Kelimeler: Valisi Baydaş Hemşin Heyetini Kabul

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor