Rize-Pazar’da Okul-Cami buluşmaları devam ediyor.

Rize-Pazar’da Okul-Cami buluşmaları devam ediyor.

YÖREDEN HABER 28.12.2018 09:41:09 151 1
Rize-Pazar’da Okul-Cami buluşmaları devam ediyor.

PAZAR-Rize-Pazar´da ´Okul Cami Buluşması´ projesi kapsamında Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile camide buluşuldu.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan ´Okul Cami Buluşması´ projesi devam ediyor.

Sahil Caminde Yağmura rağmen Cuma Sabahı gerçekleştirilen Okul-Cami buluşmasına Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe Müftüsü Şükür Küçük, Millî Eğitim Müdürü Nimet Büyük, STK temsilcileri Okul Müdürleri, Öğrenciler ve cami cemaati katıldı.

Pazar Müftüsü Küçük namaz öncesi öğrencilere ve cemaate vaaz etti. Ardından topluca Cuma Sabah namazı eda edildi. Sahil Cami görevlileri tarafından hazırlanan kahvaltıdan sonra öğrenciler okullarına gönderildi.

Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük “ Okul cami buluşmaları projesi kapsamında Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile Sahil Caminde bir araya geldik. Okul - cami buluşması Projesine desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Ayhan Terzi’ye Okul Müdürlerimize, Öğretmelerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Yusuf KAMBUR
28.12.2018 10:02:31
Emeği geçenlerden Allah Razı olsun. Allah yolunda ortaya konan hiçbir çaba boşa gitmez. "Yüz yılı düşünüyorsan İnsan yetiştir."

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI