Rize/ Pazar Ak Parti İlçe Aday Tanıtımı toplantısı

Rize-Pazar Ak Parti Belediye Başkanı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üye tanıtım toplantısı Pazar Belediyesi Kültür ve Düğün Salonunda kalabalık Partili topluluğunun katılımı ile gerçekleşti.

YÖREDEN HABER 28.02.2019 14:30:56 112 0
Rize/ Pazar Ak Parti İlçe Aday Tanıtımı toplantısı

PAZAR-Aday Tanıtım Toplantısına Eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Ak Parti İl Başkanı İsak Alim, Pazar Belediye Başkanı ve adayı Dr. Ahmet Basa, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, Partililer, üyeler ve vatandaşlar katıldı.

28 Şubat’ın yıldönümü münasebetiyle Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Ak Parti Rize İl Başkanı İsak Alim konu ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Eski Bakan Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak “Bugün 28 Şubat,28 Şubat karanlık bir devredir. Karanlık bir hareketti. Post modern bir darbeydi o günlerin şahidiyim. Üniversitede bölümünün 1.si olan çocuğu, öğrenciyi başörtülü olduğu için ödül törenine çıkarmıyorlardı. İşte bu yavruları o kapılarda bekletenlere milletimiz sandıkta cevap verdi. Ak Parti İktidarıyla cevap verdi.17 yıldır onlara cevap veriyor. Şimdi herkes başı açık veya kapalı okula gidiyor. Bu gençler bizim gençlerimiz. Onları o zaman neden okullara almıyordunuz? Ne yaptı size o çocuklar? Onların ağlayan aileleri sizden sandıkta hesabını sordu, çocuklar okumak için yurt dışına gittiler. Oralarda okudular, aileler bölündü. Ve bu çocuklar gurbetlerde okumak zorunda kaldılar. Tankları yürütenlere destek olanlar nerede, onlara destek olanlar 15 Temmuz’u yapanlardır darbeye de millet cevap verdi. Biz sadece ve sadece milli iradeye saygılıyız dedi. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanlara koştular. Milletin gücü tankın gücünü yenecektir dedi. Tanklara meydanlarda yumruk attılar işte onlar sizlersiniz” dedi.

Ak Parti İl Başkanı İsak Alim “ 28 Şubat’ın tarihimizde önemli bir yeri vardır. Üzerimizde çok derin yaraları var. Ve şöyle baktığımızda Ak Parti iktidarına çok teşekkür etmemiz gerekiyor. Bunların başında en önemlilerinden bir tanesi de 28 Şubat ve benzeri olayların ülkemizde artık daha cereyan etmeyeceği ve etmemesi için gerekli mücadelenin top yekün halkımızla beraber halkımızın bünyesinde teşekkül etmesidir. Halkımızın bünyesinde kurulmuş olan Ak Parti Karanlığın en zifiri halini aldığı bir dönemde kurulduğu günden bu zamana kadar 28 Şubat ve benzeri olayların karşısında durmaya devam edecektir. Bunu halkımızdan almış olduğu destekle beraber yapacaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI