Rize neyse Trabzon'da odur

Ak Parti Trabzon B. Şehir Belediye Başkan Adayı ve Trabzon B.Şehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim çalışmaları esnasında daha önceden de tanıdığı Rizeli gazeteci-yazar Bayram Ali Kavalcı'ya konuştu.

YÖREDEN HABER 3.03.2014 08:21:26 100 0
Rize neyse Trabzon
 Haber: Bayram Ali Kavalcı


 
Trabzon Belediye Başkanı ve Ak PartiBüyükşehir AdayıDr. Gümrükçüoğlu, 'Rize'nin önemi başbakanımız için neyse, kendisinin ifadesiyle Trabzon ilimizde aynıdır. Çünkü Başbakanımız bir Trabzon hayranıdır. Onun gönlünde ve gözünde Trabzon şehrinin ve halkının çok önemli yeri vardır. Bunu sohbetlerinde dile getirdiğine halkımızdan yüzlerce insanımız şahittir. O nedenle bu iki güzide komşu şehirlerimizin halkı 30 Mart sabahı Türkiye'nin en yüksek oy yüzdesiyle ve tüm belediye başkanlarıyla başbakanımız mutlu etmek için geçe, gündüz demeden yüksek ve örnek bir siyası ahlak içerisinde herkesi ziyaret etmek, herkesi dinlemek ve bağrımıza basmak, en önemli görevimizdir.' dedi.

 
DR. GÜMRÜKÇUOĞLU; BELEDİYECİLİKTE TRABZON VE RİZE DEĞİŞİMİ YAKALADI
 
Trabzon caddelerinde ekibi ile birlikte seçim çalışmalarına devam eden, Ak Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,'Halkımız bizden önce ve bizim dönemimizde neyin nasıl yapıldığını iyi biliyor. Gerçek hizmetlerin bizimle birlikte verildiğini yaşıyor ve bizlere teşekkür ederek her ortamda dile getiriyorlar. Halkımız bizim dönemimizde Trabzon 'un kabuğunu kırdığını,Trabzon'un Türkiye'nin en temiz şehri seçildiğini Trabzon'un Belediyecilik hizmetleri arasında Türkiye'de 2. sıraya oturduğunu Trabzon'un yaşanılabilir kentler arasında 81 il içerisinde 4. sıraya yükseldiğini biliyor ve yaşıyor.Bizimle birlikte Ak partili belediyelerle birlikte Samsun'dan, Rize'ye kadar bizim belediyelerimizin vermiş olduğu hizmetlerle bu şehirlerde yaşayan insanlarımızın yaşam standartları, huzurlu, sağlıklı, çevre ve ortama sahip olmalarıyla birlikte çok daha mutlu olduklarına şahit oluyor. Hizmetlerimizin karşılığında aldığımız teşekkür ve seçimlerdeki başarılarımız bunu en iyi ispatlayan gerçeklerdir. Daima millet, daima hizmet yoluna devam ederek, halkımızdan hem dualarını ve teşekkürlerini almaya inşallah bu dönemde devam edeceğiz. Trabzon'da olduğu gibi, belediyecilikte Rize ilimizde de değişim ve dönüşüm çerçevesinde çok önemli yenilikçi ve kalıcı hizmetler yapıldı, yapılmaya devam ediliyor. Buradan sizin şahsınızda arkadaşlarım, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya, Partimizin Rize Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Kasap beyefendilere selam ediyorum. Çalışmalarında Allah'tan üstün başarılar diliyorum.'dedi. 

Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor