RİDEF’TEN RİZE GÜNLERİ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

RİDEF Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 2-5 Mayıs’ta Millet Bahçesi’nde düzenlenen Rize Günlerine desteklerinden dolayı Rize Milletvekilleri ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti.

YAŞAM 15.06.2024 09:55:00 190 0
RİDEF’TEN RİZE GÜNLERİ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Rize Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan ve yönetim kurulu üyeleri 2-5 Mayıs’ta Millet Bahçesi’nde düzenlenen Rize Günlerine desteklerinden dolayı Rize Milletvekilleri ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde geri dönüşüm malzemelerinden üretilen; çay filizi, tulum ve kemençenin yer aldığı tablo hediye edilirken, Rize Günlerine dair değerlendirmelerde bulunuldu.

“BU REKOR RİZE’YE YAKIŞIRDI”

RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Rize Günlerini 1 milyon insanın ziyaret ettiğini, "Size bize hepimize Rize" sloganının anlam bulduğunu ifade etti.

2-5 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen Ankara Rize Günleri’nin çok başarılı geçtiğini ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandığını görmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Ankara RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, “Dokuz yıl aradan sonra Rize Valiliğimizin himayesinde “Size Bize hepimize Rize” diyerek gerçekleştirdiğimiz Rize Günlerine Rize’mizin tüm kurumlarının destek vermiş olması bizleri çok mutlu etti. Bir milyonun üzerinde insanın ziyareti ile bir rekor kırıldı ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu rekor Rize olarak bize yakışırdı. Bu etkinlik Ankara’daki gurbetçi Rizelilerin memleketimize olan gönül bağını artırmış, 7 yıllık süreçte Rize kültürünü ve lezzetlerini özleyen Başkentliler Millet Bahçesi’ne akın etmiştir. Bu vesileyle her aşamasında bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Teşekkür ziyaretlerimize Sayın Valimiz başta olmak üzere Rize’de devam edeceğiz." diye konuştu.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI