RİDEF'TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

YÖNETİM KURULU ADINA MUSTAFA BABAL AÇIKLADI !

YÖREDEN HABER 4.10.2013 10:33:33 51 0
RİDEF




Ridef yönetim kurulu adına başkan Mustafa Babal'ın açıklamasını yayınlıyoruz...

SAYGIDEĞER RİZELİ HEMŞERİLERİMİZ;

 Sivil Toplum Kuruluşlarının hedefi, bilindiği gibi, temsil ettiği üyelere ve temsil ettiği topluma hizmet, fikir, proje üretmektir, laf üretmek, laf yetiştirmek, insanları bölmek değildir. Kendi internet sitelerinde yayınlanan yazılarında hakaret edilen kişiler, RİDEF in kurucularıdır ve 7 yıldır neler ürettikleri ortadadır, bu insanlar Rizelidir ve fedakârca Rize’ye hizmet eden kişilerdir. Çalışmadan, yorulmadan, uzaktan seyredenler bizlere hakaret edemezler.

“Değerli hemşerilerim” diye başlayan bir yazı, Rize için fedakârca çalışan hemşerilere hakaretle bitirilebiliyor. “Biz daha iyisini yapacağız” diye kalemini alıp yola çıkanlar, (kaldı ki yola çıkan bir kısım arkadaşlar bahsedilen önceki yönetimde bulunmuş ve her karara imza atmıştır.) değil önceki yönetime hiç kimseye hakaret hakkını vermez, tam tersine her zaman kucaklayıcı olmalıdır, yazılarını kin, nefret ve hakarete dönüştüremez. Bizim değerli hemşerilerimiz ve üyelerimiz bu yazılardan, kişileri ve niyetlerini çok rahat anlayacak kültür ve erdemliğe sahiptir.

 Biz herkese önem ve değer veririz, bunu bizi tanıyanlar bilir. Vizyonsuz, projesiz, fikirsiz, karalama ve nefrete dayanan bir yapıda bulunan Sivil Toplum inisiyatifi insanlara ne verebilir ki?

 Evet, bir genel kurul krizi yaşandı ve konu mahkemededir, hepimiz hukukun vereceği kararı bekliyoruz ve sonucuna biz saygı göstereceğiz. Bizler için yazılan kötü ithamlar, yazan kişilerin içini yansıttığından, biz buna uyamayız, uymayız. Ancak, yönetimde yer alan kişiler hakkında hukuki haklarımız doğrultusunda gerekli mercilere başvurularımızı yaparız, yapacağız.

 Biz hizmete adayız, kavgaya değil, bizi hiç kimse bulunduğumuz seviyeden aşağı çekemez. Herkes kendi seviyesini kendi belirler.

 Hemşerilerimiz ve üyelerimiz kendileri takdir ederler.

 Saygılarımızla.

 RİDEF

 RİZE DERNEKLERİ FEDERASYONU

 YÖNETİM KURULU ADINA

 Mustafa BABAL

 Genel Başkanı 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI