Pazarspor Lige Sorunsuz Girmek İstiyor: En Az 4 veya 5 Transfer Planlanıyor

Pazarspor Lige Sorunsuz Girmek İstiyor: En Az 4 veya 5 Transfer Planlanıyor

PAZARSPOR-RİZESPOR 29.08.2024 11:39:00 428 0
Pazarspor Lige Sorunsuz Girmek İstiyor: En Az 4 veya 5 Transfer Planlanıyor

TFF 3. Lig takımlarından Pazarspor, kamp çalışmalarının ardından Pazar İlçe Stadı'nda lige hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Ramazan Öztürk, kamp dönemi ve takımın performansıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ramazan Öztürk, 23 Temmuz'da Fındıklı'da başladıkları kamp döneminin verimli geçtiğini belirtti. Toplamda 17 gün süren bu çalışmaların ardından Erzurum’a geçtiklerini ve bu ayın 25’ine kadar burada kamp yaptıklarını ifade etti. Pazar’a döndüklerinde ise iki gün aradan sonra Pazar İlçe Stadı’nda çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Erzurum’daki kampta özellikle maç müsabakalarına önem verdiklerini ve 4 hazırlık maçı oynadıklarını söyledi.

Öztürk, bu maçlarda takımın istenilen performansı gösterdiğini ancak sonuçlara odaklanmadıklarını belirtti. Hazırlık döneminde neleri doğru, neleri yanlış ve eksik yaptıklarını değerlendirme fırsatı bulduklarını dile getirdi. Başkanları ile hangi mevkilere takviye yapılacağı konusunda görüşmeler yaptıklarını ve takıma en az 4 veya 5 oyuncu daha katmayı planladıklarını açıkladı.

Öztürk, “Güzel bir kamp dönemi geçirdik ve mücadeleci bir takım kuruyoruz. Sezonun ilk maçını İstanbul’da oynayacağız. İstanbul bizim için deplasman değil, aksine taraftarlarımızın yoğun olduğu bir şehir, bu yüzden taraftar desteğimiz de olacak. Çalışmalarımıza Pazar’da, stadımızda aralıksız devam ediyoruz” dedi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI