Rafting Şenliği Tarihi Açıklandı!

Rafting Şenliği İçin Geri Sayım Başladı…

SPOR 20.06.2013 07:28:28 72 0
Rafting Şenliği Tarihi Açıklandı!


Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) Tarafından Bu Yıl 7.si Düzenlenecek Olan Uluslar arası Beko Rafting Şenliği 5,6 ve 7 Temmuz Tarihlerinde Yapılacak.

Konuyla İlgili Lazhaber’e Açıklamalarda Bulunan DOKADAK Başkanı Dursun Ali Demiroğlu, bu yıl 7.sini gerçekleştirecek oldukları Rafting Şenliği programı hakkında bilgi paylaşımında bulundu.
Bu yıl, 5,6 ve 7 Temmuz’da yapılacak olan Rafting Şenliklerinde her yıl olduğu gibi bu yıl da kimse rafting yapamadık demesin diye halk ücretsiz rafting inişleri yaptıracaklarını kaydeden Demiroğlu, “6 ve 7 Temmuz’da halkımız rafting heyecanını şenliğimiz sayesinde yaşayacak. Ayrıca şenliğimiz içerisinde çeşitli yarışmalar ve sürprizlerimiz olacak. Birbirinden eğlenceli Tulum eşliğinde sandalye kapma, halat çekme ve çuval yarışmalarımızla halkımızı eğlendireceğimiz. 7 Temmuz Pazar gecesi ise Grup Koliva, Salih Yılmaz ve İbrahim Sarı’nın sahne alacağı konserimiz olacak.” Dedi.

ŞENLİK ALANI DEĞİŞTİ!
Önceki yıl ve Geçen Yıl gerçekleştirdikleri şenlik alanının şuan kullanım açısından uygun olmadığını belirten Demiroğlu, “Bu yıl ki şenliğimiz, 3 yıl önce gerçekleştirdiğimiz alanda yapılacak.  Yani Çamlıhemşin yolunun 6 KM’sinde yer alan Fırtına Rafting Tesislerinin az ilerisinde, yeni açılan Zeni Rafting Tesislerinin bulunduğu bölgede.” Dedi.

Laza haber  
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI