POMEM Müdüründen Vali Çeber’e Ziyaret

POMEM Müdüründen Vali Çeber’e Ziyaret

GÜNDEM 4.12.2019 13:42:43 536 0
POMEM Müdüründen Vali Çeber’e Ziyaret

Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü olarak atanan ve göreve başlayan Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Vali Çeber,Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Süzgün’ e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, “Polis teşkilatımızın tüm birimleriyle ilimizde vatandaş odaklı önemli çalışmalar ve projeler üreteceğine inanıyorum ve Türkiye Cumhuriyetinin istikbale yürüyüşünde, POMEM’ in yetiştireceği emniyet mensuplarının üstleneceği önemli görevlerde kendilerine kolaylıklar, başarılar diliyorum. ' dedi.

Rize PMYO Müdürü Kenan Şaban Süzgün, Vali Çeber’e kabulden dolayı teşekkür ederek; birlik ve beraberlik içinde, Rize için en iyi hizmeti yapmaya çalışacaklarını' ifade etti.

Anahtar Kelimeler:

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’den Rizelilere Gönülden Teşekkür

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi Rize’den Ayrıldı

PAZAR’DA MİNİBÜS ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ

Pazar’da Anma Programı Düzenlendi

Pazar’da Yerel Kalkınma İçin Dev Adım: Yatırım Başlıkları Belirlendi