PİDESİ, SİMİT VE ET FİYATLARI AÇIKLANDI

PİDESİ, SİMİT VE ET FİYATLARI AÇIKLANDI.

SAĞLIK 17.02.2026 16:46:00 143 0
PİDESİ, SİMİT VE ET FİYATLARI AÇIKLANDI

RİZE – Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (RESOB), 2026 yılı Ramazan ayı öncesinde uygulanacak Ramazan pidesi, Rize simidi ve et fiyatlarını açıkladı. Karar, Birlik Yönetim Kurulu’nun 30 Ocak 2026 tarihli toplantısında oy birliği ile alındı.

Birlikten yapılan yazılı açıklamada, belirlenen fiyatların il genelinde geçerli olacağı belirtilirken, özellikle Pazar ilçesinde de aynı tarifelerin uygulanacağı bildirildi.

RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI

350 gram sade susamlı pide: 35 TL
500 gram sade susamlı pide: 50 TL
500 gram yumurtalı susamlı pide: 60 TL

RİZE SİMİDİ

50 gram Rize simidi: 10 TL

ET FİYATLARI (KİLOGRAM)

Kemikli et: 850 TL
Kıyma: 980 TL
Kemiksiz yağsız et: 1.100 TL
Kuşbaşı: 1.100 TL
Satır kıyma: 1.100 TL
Sote: 1.200 TL
Antrikot: 1.400 TL
Bonfile: 1.600 TL
Kuzu eti: 950 TL
Kuzu pirzola: 1.250 TL
Köfte: 980 TL
Ciğer: 800 TL

Ramazan ayının ilk sahurunun Çarşamba gecesi yapılacağı belirtilirken, fiyat tarifesinin 02 Şubat 2026 tarihi itibarıyla dağıtım yerlerine bildirildiği ifade edildi.

Öte yandan, Pazar ilçesinde faaliyet gösteren fırın ve kasap esnafının da belirlenen tarifeye uyacağı öğrenildi. İlçe esnafı, Ramazan ayı boyunca hem kaliteli hem de uygun hizmet sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

RESOB yetkilileri, vatandaşların belirlenen fiyat tarifesi dışında bir uygulama ile karşılaşmaları halinde ilgili odaya başvurmaları çağrısında bulundu.

Anahtar Kelimeler: PİDESİ SİMİT FİYATLARI AÇIKLANDI

Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Uygulayıcı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde Farkındalık Etkinlikleri Düzenlendi

“Şimdi Değilse Ne Zaman?”

Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Dünya Kanser Günü mesajı

Rize’de “Sağlıklı Menopoz Okulu” eğitimi verildi