Nesine 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Pazarspor, yarın kendi sahasında oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde Kaptan Emre Akgül ve Sportif Direktör Hasan Balta aracılığıyla gazeteci CENGİZ YILDIRIM' a önemli mesajlar verdi. Takım, lige kötü başlangıcın ardından taraftarının önünde kazanarak bir galibiyet serisi başlatmayı hedeflediğini belirtirken, Sportif Direktör Balta, teknik direktör Ramazan Öztürk'e verilen 6 maçlık ağır cezaya sert tepki gösterdi.
Karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulunan Pazarspor Kaptanı Emre Akgül, saha ve seyirci avantajını kullanmak istediklerini vurguladı:
"Bu hafta sahamızda önemli bir karşılaşmamız var. Hafta içi çok iyi çalıştık. İşin ciddiyetinin farkındayız. Eksiklerimiz de var; cezalı ve sakat arkadaşlarımız önemliydi. Ona rağmen çalışmalarımız iyi geçti. Evimizde 3 puan almak istiyoruz. Taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz."
Pazarspor Sportif Direktörü Hasan Balta ise ligdeki kötü gidişatı değerlendirirken, takımın potansiyelinin 2 puandan çok daha fazlası olduğunu belirtti. Balta, bu hafta Karadeniz Ereğlispor'u yenerek "bu girdaptan çıkacaklarını" ve galibiyet serisine başlayacaklarını ifade etti.
Ancak Balta'nın açıklamalarının ana odağı, teknik direktör Ramazan Öztürk'e verilen ağır ceza oldu:
"Hocamız Ramazan Öztürk cezalı duruma düştü. Bize göre atılmayı gerektirir eylemde bulundu ama sanki cinayet işlemiş gibi 6 maçlık bir ceza verildi. Gerekli itirazlarımızı yapacağız. Sunumlarımızı da emsal görüntülerle birlikte yapacağız. Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan da gerekli indirimleri yapmasını bekliyoruz. Çünkü evet, atılmayı hak etti ama asla ve asla bu kadar ceza verilecek eylemde bulunmadı."
Yarın kendi sahasında zorlu bir maça çıkacak olan Pazarspor, bir yandan saha içinde 3 puanı ararken, diğer yandan teknik direktörlerine verilen ağır ceza nedeniyle de Futbol Federasyonu nezdinde hukuki mücadelesini sürdürecek.