TFF ve Nesine.com 3. Lig’de Maçlar Yoğun Kar Nedeniyle Ertelendi
TFF ve Nesine.com 3. Lig’de Maçlar Yoğun Kar Nedeniyle Ertelendi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Nesine.com 3. Lig’de bu hafta sonu oynanması planlanan tüm karşılaşmalar, ülke genelinde etkili olacak yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.
TFF tarafından yapılan açıklamada, hava koşullarının futbolcuların ve taraftarların güvenliği açısından risk oluşturduğu belirtilerek, maçların bir sonraki haftaya ertelendiği duyuruldu.
Konuya ilişkin Pazarspor Kulübü de bir açıklama yaparak, ligdeki tüm müsabakaların Nisan ayına ertelendiğini bildirdi. Kulübün duyurusunda, “Hafta sonunda ülke genelinde etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle bu hafta sonu oynanacak tüm müsabakalar ileri bir tarihe alınmıştır” ifadelerine yer verildi.
Yoğun kış şartları nedeniyle alınan bu karar, futbolseverlerin güvenliği açısından olumlu karşılanırken, kulüplerin de maç programlarını yeniden planlaması gerekecek.