Pazarspor izine ayrıldı

Pazarspor Kampını Tamamladı, Gözler Lig Başlangıcında.

24.08.2024 20:43:00 343 0
Pazarspor izine ayrıldı

Pazarspor Kampını Tamamladı, Gözler Lig Başlangıcında

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Rize ekibi Pazarspor, Erzurum'da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını tamamlayarak ilçeye döndü. Pazarspor Sportif Direktörü Hasan Balta, kampın başarıyla sonuçlandığını ve takımın lige hazır hale getirilmesi için son dokunuşların yapılacağını belirtti.

Balta, 12-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında Erzurum'da 30 kişilik kadroyla yapılan 12 günlük kampın sona erdiğini ve 28 Ağustos tarihine kadar takıma izin verildiğini söyledi. Takımın bu tarihte tekrar toplanarak lige kadar Pazar'da hazırlıklarına devam edeceğini ifade eden Balta, "Eksik mevkilerimiz var. Transferin son gününe kadar birkaç transfer daha yapıp takımımızı lige hazır hale getireceğiz," dedi.

Kampın son hazırlık maçında genç oyunculara şans verildiğini ve bu maçta 3-0 mağlup olduklarını belirten Balta, bu yenilgiye rağmen kampın oldukça verimli geçtiğini vurguladı. "Taraftarımız bize güvensin, ilk maçımızı 9 Eylül 2024 günü İstanbul deplasmanında Küçükçekmece Sinopspor ile yapacağız, puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz," diyerek taraftara güven mesajı verdi.


Anahtar Kelimeler: Pazarspor izine ayrıldı
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI